Keystone logo

32 Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vállalatirányítás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Vállalatirányítás
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (32)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vállalatirányítás

  Diákok keres vezetői pozíciókat a vállalati világban találja megszerzése Mester Corporate Governance ideális megoldás. Az ilyen mértékű biztosít kiterjedt szintű ismerete kapcsolódó vállalati eljárások, ami elengedhetetlen érdekeinek mérlegelésével az összes érintett felet, az érdekeltek az ügyfelek számára.

  Arra a kérdésre, hogy mi van a Mester Corporate Governance, ismerjék meg a sok arcát ilyen diploma. Tanfolyam összpontosít több fontos területen a tudás, beleértve az üzleti gazdaságtan globális szemszögből. Osztályok kerül sor a szakemberek, hogy a legjobb engedheti meg magának egy valós perspektívát diákok. A vizsgálatok során minden aspektusát lefedik a vállalatirányítás, a végrehajtása kulcsfontosságú politikák nyomon követési eljárásokat.

  Hála a hangsúlyt a globális témák, a hallgatókat a diplomát vállalatirányítási várom, hogy a munkalehetőségek a világ minden tájáról.Ez mutatja be számos izgalmas távlatokat nagy horderejű vállalatok célja jelöltek jártas vállalati eljárások. Munkahely áll rendelkezésre Számos iparágban, és a szakképzett jelöltek számíthatnak jövedelmező és jutalmazása pályára ezen a területen.

  Attól függően, hogy számos tényező, képzési költségeit is változik egy kicsit, iskoláról iskolára. A legjobban meghatározni a teljes költség folytat a master 's diplomát, a tanuló intézménye kapcsolatba közvetlenül kap pontos számot.

  Számos nagy karrier áll rendelkezésre azok számára, kereső mestere ezen a szakon. Analyst pozíciók járnak követése és a kutatás egy cég 's meglévő vállalati politikák, míg a projekt menedzserek segítségével a szervezetek végre egy vállalkozás, és látni egészen a befejezésig, a felügyelő a csapat vezetése az érintettek arról tájékoztatták idejére.Munkalehetőség kínálkozik a köz- és a magánszféra, és a jelöltek is megtalálja a megfelelő munkát a különböző helyszíneken a világ minden tájáról.

  Bizonyos tényezők megnehezítik a sok diák fizikailag részt vett osztályok. Szerencsére, az online tanfolyam elérhető az egész világon, miáltal minden diák minőségi oktatáshoz való hozzáférés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.