Keystone logo

76 Mester Programok ban ben Építészeti tudományok Városi és regionális tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Építészeti tudományok
 • Városi és regionális tervezés
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (76)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Építészeti tudományok Városi és regionális tervezés

  A mester a városi és regionális tervezés egy átfogó program, amely az oktatást és a vonatkozó készségeket, hogy felkészítse a hallgatók magas szintű pozíciókat a regionális tervezés. A városfejlesztésre, a regionális fejlesztésre vagy az ipari fejlődésre vonatkozó tervek iránt érdeklődő hallgatókat arra ösztönzik, hogy pályázhassanak a városi és regionális tervezésben mesterképzésre.

  &nbsp

  Mi a mester a városi és regionális tervezésben? A mester a városi és regionális tervezés célja, hogy tanítsa a diákok különböző témák és készségek, amelyek felkészítik őket, hogy magas rangú pozíciókat a városi és regionális tervezési bizottságok. A hallgatók magántanulmányokat tartanak az alapelemeken, amelyek a tervezés elmélete és története, az elemzési módszerek, a nagyvárosi fejlődés dinamikája és a terv megvalósítása középpontjában állnak. A diákok személyre szabhatják tanulmányaikat annak érdekében, hogy tovább szakosodjanak olyan területeken, mint a közlekedés, a környezetvédelem, a közösségfejlesztés, a földhasználat és a gazdasági fejlődés.

  &nbsp

  Azok a diákok, akik mesterképzésben részesülnek a városi és regionális tervezésben, nagyon értékes készségeket tanulnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jól megtervezett városfejlesztési terveket hozzanak létre A programban felkínált tudással és tapasztalattal rendelkező diákok jobban felkészültek a magas szintű fejlesztési tervezési pozíciók elérésére.

  &nbsp

  A városi és regionális tervezésben mesterképzés mértéke az intézmény helyétől és az egyéni pénzügyi és tandíjpolitikájától függ. Az intézménytől függően és a félévenként leadott kreditek összegétől függően a hallgatók a programot akár két évig is befejezhetik.

  &nbsp

  A városi és regionális tervezésben mesterképzésben részt vevő hallgatók képesítéssel rendelkeznek a várostervezés és -fejlesztés, a közösségépítés és a társadalmi fejlődés, a közlekedéstervezés, a környezettervezés, a gazdaságfejlesztési tervezés, a területhasználat-tervezés, a partmenti menedzsment, a várostervezés, a közrend a menedzsment, a történelmi megőrzés, a munkaerő-fejlesztés és sok más kapcsolódó terület.

  &nbsp

  Ahhoz, hogy megkezdhesse a várostervezésben és a területrendezésben mesterképzést, keresd meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.