Keystone logo

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Építészeti tudományok
 • Városi és regionális tervezés
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (78)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  78 Mester Programok ban ben Városi és regionális tervezés 2024

   Mester Programok ban ben Városi és regionális tervezés

   A mester a városi és regionális tervezés egy átfogó program, amely az oktatást és a vonatkozó készségeket, hogy felkészítse a hallgatók magas szintű pozíciókat a regionális tervezés. A városfejlesztésre, a regionális fejlesztésre vagy az ipari fejlődésre vonatkozó tervek iránt érdeklődő hallgatókat arra ösztönzik, hogy pályázhassanak a városi és regionális tervezésben mesterképzésre.

   &nbsp

   Mi a mester a városi és regionális tervezésben? A mester a városi és regionális tervezés célja, hogy tanítsa a diákok különböző témák és készségek, amelyek felkészítik őket, hogy magas rangú pozíciókat a városi és regionális tervezési bizottságok. A hallgatók magántanulmányokat tartanak az alapelemeken, amelyek a tervezés elmélete és története, az elemzési módszerek, a nagyvárosi fejlődés dinamikája és a terv megvalósítása középpontjában állnak. A diákok személyre szabhatják tanulmányaikat annak érdekében, hogy tovább szakosodjanak olyan területeken, mint a közlekedés, a környezetvédelem, a közösségfejlesztés, a földhasználat és a gazdasági fejlődés.

   &nbsp

   Azok a diákok, akik mesterképzésben részesülnek a városi és regionális tervezésben, nagyon értékes készségeket tanulnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jól megtervezett városfejlesztési terveket hozzanak létre A programban felkínált tudással és tapasztalattal rendelkező diákok jobban felkészültek a magas szintű fejlesztési tervezési pozíciók elérésére.

   &nbsp

   A városi és regionális tervezésben mesterképzés mértéke az intézmény helyétől és az egyéni pénzügyi és tandíjpolitikájától függ. Az intézménytől függően és a félévenként leadott kreditek összegétől függően a hallgatók a programot akár két évig is befejezhetik.

   &nbsp

   A városi és regionális tervezésben mesterképzésben részt vevő hallgatók képesítéssel rendelkeznek a várostervezés és -fejlesztés, a közösségépítés és a társadalmi fejlődés, a közlekedéstervezés, a környezettervezés, a gazdaságfejlesztési tervezés, a területhasználat-tervezés, a partmenti menedzsment, a várostervezés, a közrend a menedzsment, a történelmi megőrzés, a munkaerő-fejlesztés és sok más kapcsolódó terület.

   &nbsp

   Ahhoz, hogy megkezdhesse a várostervezésben és a területrendezésben mesterképzést, keresd meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.