Keystone logo

1 Mester Programok ban ben Vendéglátás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Élelmiszer és ital tanulmányok
 • Élelmiszer és ital üzlet
 • Vendéglátás
Szakirányok
 • Élelmiszer és ital tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular locations

  Mester Programok ban ben Vendéglátás

  Megszerezte a mester fokozatot egy kiváló módja, hogy újra beindítsa a karrierjét, és adjon meg egy sikeresebb és haladó helyzetbe. Ahhoz, hogy beiratkozik egy mester program, először meg kell keresni a diplomát. A diákok, akik úgy döntenek, hogy továbbra is az oktatás gyakran jelentős előny.

  Mi a Master Catering? Lényegében megszerezte a diplomát vendéglátás felkészíti a diákokat, hogy működik egy vendéglátó-ipari vagy más élelmiszer-vendéglátó vállalat. Tanfolyamok általában összpontosítani idő és erőforrás-gazdálkodás, a költségvetés, a marketing, a könyvelés, készletgazdálkodás, és felvételi gyakorlatok. Fontos, hogy a diákok megértsék, hogy a szak vendéglátó, amely inkább hasonlít egy üzleti program, mint egy konyhai egyet. Ez ritka, hogy a tanfolyamok összpontosítani főzési készségeket.

  Tanulás étkezési lehetőséget ad a diákok kiváló időgazdálkodási készségek és felkészíti őket, hogy jól megélnek az üzleti karrier.Tudósok vállalkozni is részesülhetnek megszerezte a vezetést, és vezetői készségek meg kell kezdeni a saját üzleti vagy működik egy meglévő vállalkozás.

  Kapcsolódó kiadásokat megszerezte a mester fokozatot vendéglátó változik egy kicsit. Számos tényező, mint például az iskolai és a program a választás, valamint az ország tanulmány befolyásolja tandíj és egyéb díjak. Tedd a kutatás, hogy mi a költség lesz a beiratkozás.

  Úgy tűnhet, mint a vendéglátás egy adott területen a hangsúly, amely csak akkor engedi meg néhány karrier lehetőség, de valójában számos területen, hogy vendéglátó mértékben diplomások folytatni, beleértve az élelmiszer-szolgáltatás, ételek marketing, étterem gazdálkodás, és vendéglátó-ipari menedzsment. Különleges pozíciók közé vendéglátás vezetők, bérbeadása koordinátorok, operátorok, marketingesek, asszisztens vezetők és vendéglátó menedzserek. Catering egyedülálló területén kínál diplomások sok lehetőséget.

  Ha érdekli az oktatás vendéglátás, kezdje el ma. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.