Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 49 Mesterdiplomák ban ben Vendéglátás menedzsment 2024

49 Mester Programok ban ben Vendéglátás menedzsment 2024

Áttekintés

Ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak a mai zsúfolt munkaerőpiacon, sokan úgy dönt, hogy töltsenek ki egy mester szak. Általában kitölteni egy vagy két év, az ilyen mértékű lehetővé teszi diplomások válnak hatóságok a maguk területén, amely biztosítja számukra a speciális tudást, amelyre szükségük, hogy előre egy magasabb szintre.

Mi az a Master in Hospitality Management? Az ötlet mögött ez a program tanítani diplomások, mit kell tudni tartani a vezetői pozíciókat a turizmus és a vendéglátóipar. Ez magában foglalhatja a konkrét ismeretek, mint a marketing, termelés, pénzügyi tervezés, az emberi erőforrások és az üzleti fejlődés, valamint az általános kompetenciák, mint a vezetés, szervezés, a problémamegoldás és a projekt menedzsment. Tanfolyam gyakran magában foglalja osztályok a turizmus és vendéglátás területén és annak fejlődését.

Erős vezetői és vezetői készségek hasznosak sok pályára, valamint a mindennapi életben, amely része a mi teszi ezt a mester fokozatot olyan vonzó.Diplomások is hagyjuk egy alapos megértése a turizmus, és hogyan befolyásolja a különböző aspektusait a társadalom.

A költségek egy mester fokozatot vendéglátás menedzsment változhat iskolánként és országonként. Az ár attól is függ, a program időtartama, ezért célszerű felvenni a kapcsolatot a felvételi iroda a választott oktatási intézmény pontos tandíj és díjak.

Az egyik legnagyobb előnye a választás, hogy keresni a Master in Hospitality Management, hogy meg tudja nyitni a hatalmas mennyiségű ajtók karrierlehetőségek Érettségi után. A változatosság az ipar jelenti diplomások dolgozni a sebességtartó szektor, szállodai szektor tevékenysége / túrák szektor, sőt a kutatás és fejlesztés. Néhány konkrét példa a munkahelyi címek szálloda vezetője, körutazás igazgatója, Operations Manager, üzletfejlesztési menedzser és tanácsadó.

Vannak lehetőségek az egész világon, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza az osztályban vagy akár az interneten, ezért fontos, hogy megtalálják a lehetőséget, hogy igaza van az Ön számára. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Vendéglátás
  • Vendéglátás menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (49)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum