Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 7 Mesterdiplomák ban ben Világtörténelem 2024

7 Mester Programok ban ben Világtörténelem 2024

Áttekintés

Mesterfokozat megszerzéséhez már meg kell szereznie egyetemi diplomáját. A mester program célja, hogy a hallgatók továbbadják tudásukat egy kiválasztott tanulmányi területen és bővítsék karrierlehetőségeiket.

Mi a mester a világtörténelemben? A mester ebben a tanulmányi területen általában két évet vesz igénybe a posztkoloniális történelem, a politika, a globális társadalmi történelem és / vagy a kulturális történelem oktatásában. Az a személy, aki diplomát folytat ezen a területen, mélyebben megismerheti a vallást, az embereket, az ötleteket és az objektumokat, valamint feltárhatja, hogy ezek a fogalmak hogyan hatnak egymásra. A tanfolyamok nagy hangsúlyt fektethetnek a hatalom, a vallás, az érzelmek és a társadalmi kapcsolatok szerepére minden kultúrában.

A világtörténelem fokozattal rendelkező végzettje számos értékes képességet és vonást képes kialakítani, beleértve a tudós tantárgy alapos megértésén alapuló megalapozott következtetéseket. Ennek a területnek a hallgatói kritikusabbak a rájuk adott információkról, még inkább könyörületesek és mások megértése. Mindezek a tulajdonságok jól szolgálhatnak az egyéneknek életük minden területén.

A mesterképzés költsége jelentősen változik, és számos tényezőre támaszkodik. A diákok élnek, függetlenül attól, hogy online vagy az osztályban tartják-e a tanfolyamokat, és hogy mennyi ideig befolyásolja a program időtartama a végső árat.

A szakterületen végzettek általában úgy találják, hogy jól végzik a saját kutatást, mint PhD hallgatót. Azonban azok, akik nem akarnak továbbra is iskolába járni, szintén kutatóként, tudományos intézményekként tanárokként és professzorokként, múzeumoként örökségi szakértőként és diplomáciai szervekként kormányzati szervekként találhatnak sikereket a kutatóintézetekben. Az egyének az újságírásban, az írásban és a marketingben is részt vehetnek.

Számos egyetem rendelkezik a mester programban a globális történelemben, számos online tanfolyamot kínál az egyszerűség és kényelem érdekében. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Világtörténelem
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum