Keystone logo

17 Mester Programok ban ben Élettudomány Zoológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Zoológia
Szakirányok
  • Élettudomány (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Élettudomány Zoológia

A mester fokozat van egy felsőfokú, amelyet követett a diploma megszerzése után egy egyetemi programot. Ez egy módja annak, hogy különbséget diákok társaik, akik esetleg hasonló képzettségű, de csak egy egyetemi oktatásban. A Master in Zoology / Animal Sciences összpontosít mindentől, ami az állatok és felkészíti a tanulókat a különböző karrier lehetőségeket.

Mi a Master in Zoology / Animal Sciences? Ez a fokozat egy jó választás azoknak, akik törődnek az egészségügyi és funkciója mindenféle állatot. Tipikus programok közé tanfolyamok profil területeken, mint az állatok számára társa és sport, haszonállatok, állati viselkedés, lakhatási és jóléti, állattartás és a táplálkozás, az állat-egészségügyi és az orvostudomány, és az állatok genetikai és nemesítési. A programok többségét együtt fog működni a kutyák, macskák, lovak, marha- és tejelő szarvasmarha, juh, sertés, rénszarvas, baromfi, és a kecske, bár egyes kurzusok összpontosítani más fajokat.

Megszerezte a Master in Zoology / Animal Sciences jótékony hatású számos módon. Ez ad diplomások versenyelőnyt, és javítja a kereseti lehetőséget. Azt is előírja számukra a szakmai és személyes készségek, hogy lehet használni egész életük során, mint például elemzésére és a problémák megoldása és figyelembe véve az igényeinek mind az állatok és a társadalom.

Sok nemzetközi egyetemek kínálnak lehetőséget keresni a Master in Zoology / Animal Sciences. Mivel az egyes programok változik az időtartam és a speciális kurzusok, a különböző árakon is. Ha leszűkítheti a keresést, hívja a felvételi irodával, hogy megtudja, milyen költségekről van szó.

Sok karrier áll rendelkezésre azok számára, akik a Mester Állattani / Animal Sciences. Diplomások készek a kutatói életpálya számos területen. Ők is dolgoznak értékelés, tanácsadás, termékfejlesztés, a tanítás, és az újságírás.

Ha megszerezte a diplomát az online előnyösebb, kérdezze meg az iskola, hogy mit kínálnak. Sok programokat kínál távoktatás néhány vagy az összes tanfolyamok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.