Keystone logo

2 MSc Programok ban ben Élelmiszer- és italtechnológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Élelmiszer- és italtechnológia
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

MSc Programok ban ben Élelmiszer- és italtechnológia

A mester a tudomány egy olyan végzettség, amit folytatni lehet keresni a főiskolai 's. Általában egy-három évig tart, attól függően, hogy hány kurzust veszel egyszerre.

Szóval, mi az MSc Élelmiszer és Ital Technológia? Ez a fokozat a mai napig az élelmiszertermelésre, a mezőgazdaságtól az élelmiszer-előkészítésig terjedő különböző lépésekre összpontosíthat. Ebbe a körbe néhány középpontba tartozik a fenntarthatóság, a táplálkozás, a minőség, az élelmiszerbiztonság és a marketing. Azt is választhatja, hogy tanulmányozza az élelmiszer-technológia jövőjét, például olyan gépeket, amelyek összetett ételeket készíthetnek, vagy képesek közvetlenül a gazdaságokból rendelni.

Az a képességed, hogy egy pillantással elmondja, hogy friss élelmiszerek biztosan jól jönnek, amikor bevásárolnak, vagy étkezni. Egyéb készségek is felvenni az időgazdálkodást és az elemzést, a készségeket, amelyek segítenek a diploma megszerzésében, és továbbra is segítenek a mindennapi életben.

Hozzon létre egy költségvetést, mielőtt megkezdi a szakos programot. Néhány megfontolandó költség tartalmazza a szállásokat, könyveket, regisztrálást és utazást. E költségek ellensúlyozásához próbáljon olyan ösztöndíjakat vagy ösztöndíjakat találni, amelyek az élelmiszer- és italtechnológiában részt vevő hallgatókat célozzák meg.

Mivel ez a fokozat olyan sok összpontosít, sok karriert érhetsz el, miután végzett. Az élelmiszerbiztonság területén egyes munkahelyek közé tartozik a biztonsági ellenőr és a minőség-menedzser. A nagyméretű élelmiszer-előkészítő cégek és forgalmazók az ilyen típusú mesterképzőket is bérelnek. Néhány munkakört ezen a területen az élelmiszer- és italvezető, a fogyasztás-menedzser és a forgalmazási értékesítési vezető. Ha humanitárius hajlításról van szó, találsz segítséget az élelmiszer- és italszakértők felvételéről.

Az étel- és italtechnológia fontos téma, ahol vannak táplálékot igénylő emberek. Ezért van több étel- és italosztály az iskolában az egész világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.