8 Élelmiszer tudományok MSc degrees found
- MSc
- Egészségügy
- Táplálkozástudomány
- Élelmiszer tudományok
- Távoktatás
- Nyugat-Európa 5
- Észak Amerika3
8 Élelmiszer tudományok MSc degrees found
Kiemelt
Manchester Metropolitan University
MSc élelmiszer -tudomány és innováció
- Manchester, Egyesült Királyság
MSc
Teljes idő
1 év
Távoktatás, Az egyetemen
Angol
Ezen a tanfolyamon felfedezheti a 21. századi élelmiszergyártást, és megértheti, hogy az élelmiszer-összetevők biokémiai tulajdonságai hogyan befolyásolják az ételek ízét és érzetét, és hogyan befolyásolják a táplálkozást és az egészséget. Felfedezi az érzékszervi értékelést, az élelmiszerjogot, valamint azt, hogy a kereskedelem, a szabályozás és a politika globális trendjei hogyan befolyásolják az élelmiszerlánc fenntarthatóságát és szélesebb körű hatását. Fontolóra veszi az olyan témákat is, mint a modern termelési és elemzési technológiák, a funkcionális élelmiszerek és a címkézésre vonatkozó jogszabályok, valamint az élelmiszerek tápláló és biztonságos fogyasztásának biztosítása. technikai készségek létfontosságúak az élelmiszeripar számára, és fontos részei a tanfolyamnak. Elkötelezett élelmiszeripari technológiai és biokémiai laboratóriumunkban gyakorlati foglalkozásokat tarthat az élelmiszertermelés területén, értékelve az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságait, mikrobiológiai minőségét, valamint az élelmiszerek kémiai és fizikai elemzését.
Kiemelt
University College Dublin
Fast-track counseling
MSc Élelmiszer, táplálkozás és egészség
- Online Ireland
MSc
Részidő
2 évek
Távoktatás
Angol
Fast-track counseling
Az MSc Food, Nutrition and Health (Élelmiszer, táplálkozás és egészség) program különböző szakterületekről érkező diplomásoknak szól, és a program egyaránt alkalmas természettudományos és nem természettudományos diplomával rendelkezők számára. A hallgatók az élelmiszertudomány és a táplálkozástudomány alapjait sajátítják el, majd a tanterv lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy részletesebb témákat válasszanak.
Kiemelt
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Globális élelmiszerbiztonsági és táplálkozási MSc, PgDip, PgCert (online tanulás)
- Online
MSc
Részidő
1 év
Távoktatás
Angol
Az élelmezésbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek elérhetősége, hozzáférése és felhasználása mindenki számára, különösen a társadalom sérülékeny csoportja számára. Az élelmezéssel kapcsolatos kihívásokat nem csupán az jelenti, hogy a világon körülbelül 795 millió alultáplált ember él. Az élelmiszerek, az egészségügy és a környezet összefüggéseinek, valamint ezek kompromisszumainak megértése létfontosságú olyan politikák kialakításához, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy fenntartható módon érjük el az élelmezésbiztonságot.
Kiemelt
Natural Resources Institute - University of Greenwich
MSc Élelmiszerbiztonsági és Minőségirányítási e-learning
- Chatham, Egyesült Királyság
MSc
Részidő
3 évek
Távoktatás
Angol
A fogyasztók biztonságos élelmiszerellátásában részt vevő szakemberek számára ez a részmunkaidős MSc Élelmiszerbiztonsági és Minőségirányítási e-learning olyan ismereteket és készségeket biztosít, amelyekkel előreléphet a karrierje.
Kiemelt
Johns Hopkins University
Fast-track counseling
Élelmiszerbiztonsági Szabályozás mesterképzése
- Online
MSc
Teljes idő, Részidő
20 hónapok
Távoktatás
Angol
Fast-track counseling
A biztonságos, egészséges élelmiszerekhez való hozzáférés az egyik legalapvetőbb szükségletünk. A fogyasztók képzett szakemberekre támaszkodnak, akik felügyelik élelmiszerellátásunkat a vetőmagtól a szállításig, a gazdaságtól az asztalig és a sütőtől a csomagolásig.
Kiemelt
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Élelmiszerbiztonsági MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (online tanulás)
- Online
MSc
Részidő
1 év
Távoktatás
Angol
Ezt a programot kifejezetten arra tervezték, hogy valódi holisztikus élelmiszerbiztonsági megközelítést biztosítson az élelmiszerláncban.
Michigan State University
MSc in Food Safety
- East Lansing, Amerikai Egyesült Államok
MSc
Távoktatás
Angol
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Élelmezéstudományi és emberi táplálkozási MSc
- Champaign, Amerikai Egyesült Államok
MSc
Teljes idő
1 év
Távoktatás
Angol
Az Illinoisi Egyetem Élelmiszertudományi és Emberi Táplálkozási Tanszéke büszke arra, hogy online nem szakdolgozatként kínálja a Master of Science diplomát. A programban résztvevő hallgatók közül sokan dolgozó szakemberek. Az online kézbesítési lehetőség elérhetővé teszi a programot a különböző helyeken élő hallgatók számára, akik szintén egyensúlyba hozhatják a karrierjük utazási ütemtervét.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Távoktatás MSc Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok
Mi az Élelmiszertudomány?
Az élelmiszertudomány tanulmányozza az élelmiszereket, és azt, hogy hogyan viszonyulnak a környezethez, a társadalomhoz és a gazdasághoz. Ez magában foglalja az élelmiszer-termelés, feldolgozás, biztonság és táplálkozás tanulmányozását. Az élelmiszertudomány magában foglalja az élelmiszer eredetű betegségek és szennyeződések tanulmányozását is.
Mit kezdhetek élelmiszertudományi diplomával?
Az élelmiszer-tudományi végzettség karriert jelenthet az élelmiszeriparban, olyan területeken dolgozva, mint az élelmiszer-termelés, -feldolgozás, biztonság és táplálkozás. Élelmiszertudományi végzettségűek az élelmiszer-eredetű betegségek és a szennyeződések kutatása területén is dolgozhatnak. Élelmiszertudományi háttérrel rendelkezők számára van lehetőség az élelmiszeripar szabályozásával foglalkozó állami szerveknél vagy magáncégeknél dolgozni. Az élelmiszertudományi végzettségűek egyetemeken és főiskolákon oktathatnak és kutatást folytathatnak.
Miért tanulj Élelmiszertudományt?
Az élelmiszertudomány több okból is fontos. Segít megérteni, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak egészségünkre és környezetünkre, ami segíthet javítani az élelmiszer-előállítási és -feldolgozási módszereket, biztosítva, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerek biztonságosak és táplálóak legyenek. Az élelmiszertudomány tanulmányozásával többet megtudhatunk az élelmiszer eredetű betegségek megelőzésének és leküzdésének mikéntjéről is. Végül az élelmiszertudomány segít megérteni azokat a komplex gazdasági és társadalmi tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszertermelést és -fogyasztást.
Élelmiszertudományi végzettség
Élelmiszertudományi fokozatokat kínálnak egyetemi és posztgraduális szinten. Az alapképzési programok általában négy évig tartanak, és olyan témákat fednek le, mint az élelmiszerkémia, mikrobiológia és táplálkozás. A posztgraduális programok általában két évig tartanak, és magukban foglalják az élelmiszerfizikát és a mérnöki tudományokat is magában foglaló haladó élelmiszertudományi témákat.
Az MSc, avagy a Természettudományi Mester egy nemzetközileg elismert tudományos fokozat, amely bizonyítja a hallgató egy adott tudományterületen szerzett szakértelmét és tudását. Az MSc képzések zöme kb. négy év alatt elvégezhető. A diplomázás után a pályakezdők egy része elhelyezkedik a munka világában, míg mások a továbbtanulás mellett döntenek.
Az online vagy távoktatás az elektronikus média és az információs és kommunikációs technológiák (IKT) oktatásban történő alkalmazását jelenti. Az online tanulás révén az ember bármikor és bárhonnan hozzáférhet az oktatáshoz, elérhető internetkapcsolattal.