Keystone logo

3 MSc Programok ban ben Építés Épületgépészet Épület karbantartás 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Építés
  • Épületgépészet
  • Épület karbantartás
Szakirányok
  • Építés (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Építés Épületgépészet Épület karbantartás

A Master of Science, más néven MSc, a posztgraduális fokozatot, amelynek középpontjában a fegyelem, amely általában nehéz a matematika és a tudomány. Az ilyen program befejezése a következő lépés egy középfokú végzettségű képzésben, főiskolai végzettség után.

Mi az MSc az Épületkarbantartásban? Ez a program általában olyan feladatok és politikák tanulmányozása köré épül, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szerkezet a lehető legmagasabb színvonalon maradhasson. Ez magában foglalhat olyan fókuszokat, mint az építészet és a tervezés; rendszerek karbantartása, például fűtés és szellőztetés; elektromos hálózat, tereprendezés és terület karbantartása; és a rendszeres felépítés és felújítás. Ez magában foglalhat olyan témákat is, mint a fenntartható tervezés, vezetés és vezetési készségek, valamint az üzleti adminisztráció.

A mesterfokozat előnyei meghaladják a karrierjét. Valószínűleg megtudhatja az ilyen értékes készségeket, mint a legjobb építési gyakorlatok, szervezés és időgazdálkodás. Ezek a készségek hasznosak az építési karrier szintjén, és jól átjutnak más iparágakra is.

A mesterképzés költsége nagymértékben változhat a helyszíntől függően. A hagyományos osztálytermi formátumból álló program költsége az online programtól is eltérhet. Az Ön intézménye becsült költségeket adhat az adott programnak.

Az épületek karbantartásával kapcsolatos foglalkozások bővelkednek, és csak a vágyak korlátozzák. Kiválaszthatja a hagyományos útvonalat, az építőiparban vagy a kapcsolódó iparágban, mint egy nagyvállalat vagy egy kisvállalkozás projektmenedzsere vagy építési vezetője. Alternatív megoldásként kereshet egy ingatlan vagyonkezelőként egy fejlesztési vagy vagyonkezelő cégnél. Lehetőség van írás-szerkesztésre és szerkesztésre az építési témájú kiadványok, valamint az iparágon belüli marketing, értékesítés és adminisztráció terén.

Az MSc az épület karbantartás valószínűleg elérhető az Ön számára, függetlenül attól, hol laksz. A helyi kollégiumok és egyetemek kínálhatnak ilyen programot, vagy az interneten megtalálhatja az Ön által választott iskolában. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.