Keystone logo

20 MSc Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Üzlet és gazdaságtudomány
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

    MSc Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány

    Az európai üzleti élet és a gazdaság gyakran átfedik egymást, a gazdasági elméletek, hogy alkalmazható a legkülönbözőbb iparágakban. Az MSc in Business és Gazdaságtudományi biztosít a hallgatók a szükséges eszközöket, hogy megértsék a gazdasági elvek és alkalmazza őket a különböző üzleti törekvések.

    Mi az MSc in Business és Gazdaságtudományi? A program tanít diákoknak egy sor gazdasági elméletek, elvek és koncepciók és hogyan alkalmazzák elemzési technikák megkönnyítik az üzleti döntéseket. Egyes kurzusok felajánlható részeként a program magában foglalja a nemzetközi pénzügyi menedzsment, az ipari szervezet, az állami szektor a gazdaság és a nemzetközi kereskedelem elmélete. A tanulmányai során, a diákok értsék a hazai és a globális folyamatok mennek végbe a mai világban.

    Sok különböző lehetőség van a programmal kapcsolatos.A diákok képesek Bízza profikra területén az üzleti és közgazdasági, és élesíteni a menedzsment és elemző készség. A programot is kínál a diákok a lehetőséget, hogy építsenek a hálózatok szakmai kapcsolatok.

    Megszerzése MSc in Business és Gazdaságtudományi körülbelül 1-2 év alatt fejezik be, attól függően, hogy az iskola. Az ára beiratkozási változik iskolánként is, és a diákok lépjenek kapcsolatba a preferált főiskolai, ha bizonytalan a költségek beiratkozás.

    Mint üzleti és közgazdasági olyan változatos területeken, a diákok, akik diplomával a programban van a különböző szakmai lehetőségeket rendelkezésükre. Sokan találnak munkát a kormányzati, üzleti és oktatási központ. Néhány leggyakoribb karrier diplomások között pénzügyi tervező, elemző, biztonsági értékesítés, és a biztosítás.Ha a diákok szeretnék, hogy tovább képezzék magukat, lehetőségük van megszerezni fok jog, pénzügy, a közrend, a nemzetközi kapcsolatok, és az orvostudomány.

    Sok nemzetközi egyetemek kínálnak fok az üzleti és közgazdasági, és az online tanfolyamok is rendelkezésre állnak. Ha készen áll, hogy folytassa a diplomát, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.