Keystone logo

2 MSc Programok ban ben Társadalomtudományok Regionális tanulmányok Afrikanisztika 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Társadalomtudományok
  • Regionális tanulmányok
  • Afrikanisztika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Társadalomtudományok Regionális tanulmányok Afrikanisztika

A diákok, akik érdeklődnek a kereső a Master of Science tudja folytatni ezt a felsőfokú után először végzős főiskolai diplomát. Első okleveles is készítsen diplomások, kitartó karrier belül saját területén azáltal, hogy az információkat és gyakorlati alkalmazása elméletek és módszerek, hogy a diákok a sikerhez szükséges.

Mi tehát az MSc Afrikai Tanulmányok? Azok, akik a vágy, hogy bővítsék ismereteiket Afrikáról vagy felkészülni egy PhD-program, hasonló területen ideális jelölt erre a mester összpontosít. Az ilyen mértékű, ami körülbelül két-három év, hogy megkapja, megy mélységben a tanulmányt az afrikai kultúra, az irodalom, a társadalom és a történelem. Tanfolyam lehet olyan témákat, mint a történelem, Afrika, a társadalomtudományok, az afrikai irodalom, a földrajz és a politika és a nemzetközi kapcsolatok.

Azok, akik folytatni MSc jobban fel vannak készülve egy egész életen át tartó tanulás szeretete, valamint a kemény munka és elkötelezettség a munkahelyen. A készségek és ismeretek nyert ilyen mértékű nyithat új karrier lehetőségeket, vagy lehetővé teszik a haladás a jelenlegi helyzetben.

A pénzügyi kapcsolódó feladatok megszerezte a mester eltérhet tanuló diák. Emiatt a diákok arra ösztönzik, hogy beszéljen a leendő iskolák up-to-date a tandíjat információkat.

Sok diák, akik kapnak egy MSc Afrikai Tanulmányok tovább, hogy folytassa a PhD Afrikai Tanulmányok vagy dolgozni, mint a professzor egyetemi vagy főiskolai tanári osztályok egy hasonló téma. Más személyek dönthetnek pozíciók non-profit csoportok, kormányzati szervek, nemzetközi szervezetek, vagy a média és a könyvkiadás, azon dolgozik, hogy az emberi jogok védelmére, hogy a konfliktusrendezésről, ösztönzik a gazdasági fejlődés és a szegénység enyhítése a mai Afrikában.

Ha nem tud elkövetni, hogy nappali tagozatos oktatást, előfordulhat, hogy a rugalmas tanulási opciók formájában rendelkezésre álló részmunkaidős vagy online osztályok. Hogy kezdje el MSc Afrikai Tanulmányok ma, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.