Keystone logo

7 MSc Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Statisztika Biztosítás-matematika tudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Statisztika
  • Biztosítás-matematika tudományok
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Statisztika Biztosítás-matematika tudományok

A mester diploma, vagy egy MSc, olyan tudományos fokozat, hogy a diákok keresni befejezése után tanulmány egy adott területen. A mértéke jellemzően a mesteri tudás és az teljesen kidolgozott megértése egy adott területen vagy iparágban. Ez a fejlett fok utalhat nagyobb lehetőséget a pénzügyi siker, vagy az első lépés a nagyobb fokú egyetemi tanulmány.

Befejezése után a statisztika, matematika, vagy üzleti diploma, a diákok választhatnak, hogy folytatni felsőfokú aktuáriusi pénzügyminiszter. Mi az MSc aktuáriusi Finance? Ez a program magában foglalja az alkalmazása analitikai képességeit az üzleti. Témák, mint a számvitel, vállalati pénzügyek és a gazdaság mind fedezni természetesen a munka. Egyéb osztályok talán fednie, mint a kockázatkezelés, a derivatívák, és a biztosítás. Osztályok növeli az információ tanított mikro-és makroökonómia, valószínűségszámítás és a matematikai statisztika.

Sok előnye való részvétel MSc aktuáriusi Finance programban. Ezek közé tartozik a gyakorlati alkalmazása a mennyiségi és problémamegoldó készség, hozzáférés a szakemberek az ipar, és az expozíciót az aktuális kérdésekről, a biztosításmatematikai területen. Diplomások gyakran férhetnek hozzá ígéretes karrier és a lehetőségeket.

Az ára részvétel MSc aktuáriusi Finance program változik egy kicsit az egyik iskolából a másikba, főleg az egész országban vonalak. A leendő hallgatók a kapcsolatot az iskolák megszerzendő információk a beiratkozási költségek és a tandíjat.

Pályakezdő program gyakran munkahelyek statisztikusok, kockázatkezelők biztosító társaságok, pénzügyi szakemberek a vállalkozások, illetve a kormányzati pozíciókat, tanácsadók, banki személyzet, befektetési szakemberek, konzultáció irodák, és így tovább.A mester fokozatot, diplomások gyakran pozíciót sem az állami vagy a magánszektorban. Biztosítótársaságok minden méretben, azokban az országokban, a világ minden tájáról, szükség a szolgáltatás statisztikusok, szilárd anyagi háttérrel.

&nbsp

Annak érdekében, hogy egy okleveles aktuáriusi Finance program, amely illeszkedik a céljait, áttekinti a lehetőségeket a programban lista. Töltse ki a vezető űrlapot a programokkal kapcsolatos, hogy úgy tűnik a legtöbb esetben. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.