Keystone logo

14 MSc Programok ban ben Akvakultúra és halászat 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Élettudomány
  • Agrártudomány
  • Akvakultúra és halászat
Szakirányok
  • Élettudomány (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Akvakultúra és halászat

Ha ápolása vízi növények, állatok és bővül a fejlesztés a vízi gazdálkodás világszerte tetszését, a Master of Science halászati ​​és akvakultúra érdekesek lehetnek az Ön számára. Ez a posztgraduális program széles körű foglalkoztatási lehetőségek és kutatási lehetőségeket a világon a tengeri élet.

Lehet, hogy vajon, mi az MSc halászati ​​és akvakultúra-? Ez a fejlett oktatási program, az egyének számára átfogó képzési és oktatási szükséges szervezeti, megőrzése és fenntartható fogyasztás óceáni erőforrások, például a halak, tengeri emlősök, rákfélék és vízi növények. Személyek, akik megkapták ezt a posztgraduális végzettség növelheti a jelenlegi akvakultúra-rendszerek és a munka, hogy új és innovatív módszereket támogatható haltenyésztés.

Úgy dönt, hogy tanulmányozza az akvakultúra számára is előnyös lehet a diákok, mert lehet, hogy a különbség, hogy a tengeri forrásokat használnak a nyereséges források élelmezési és egyéb termékek. Diplomások is megtanulják az alapvető készségeket, mint az adatok megszerzése és értelmezése, mivel tisztázta a kölcsönhatások az ember és a tengeri környezet lehet tartós hatása a világon, és a tengeri élet tartalékok.

Az ára, hogy folytassa a mester fokozatot a halászati ​​és akvakultúra változhat attól függően, hogy a beiratkozási állapotát, az egyetemi és a pénzügyi támogatás összege kap. A diákok arra ösztönzik, hogy a kutatás a leendő iskola közvetlenül annak érdekében, hogy megértsék a teljes költségét tandíj és díjak.

Személyek, akik megkapták a Master of Science halászati ​​és akvakultúra is munkához jussanak az akvakultúra technikusok, dolgozó édesvízi és tengeri gazdaságok tanul hal táplálkozás, a genetika és a patológia.Diplomások is felügyeli keltető fenntartása és működtetése, gazdálkodási módszerek, és a fajok kutatás. Egyéb alumni dönt, hogy folytatja a munkalehetőségek a természetvédelmi szervezetek, illetve ezek közül választhatták ki a avenue kutatása és oktatása az egyetemeken és főiskolákon.

Ha érdekel, fejlett képzés az online amely segít a környezeti hatások csökkentése a vízi gazdálkodás és fejlesztésének támogatása a fenntartható halászati ​​és akvakultúra-gyakorlatok, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével A vezető formában.