Keystone logo

37 MSc Programok ban ben Élettudomány Bioinformatika 2024

Szűrők

Szűrők

 • MSc
 • Élettudomány
 • Bioinformatika
Szakirányok
 • Élettudomány (37)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MSc Programok ban ben Élettudomány Bioinformatika

  A diákok kiválasztása, hogy folytassa a Master of Science (MSc) bioinformatika valószínűleg érdekli kutatóként dolgozó belül a fegyelem a molekuláris biológia, miközben kihasználja az információs technológia kezelni és rendezni a nagy adatbázisok biológiai adatok a molekuláris szinten.

  Mi az MSc in bioinformatika? Ez egy speciális mértékben a viszonylag új területe a bioinformatika, a több tudományágat érintő területet merült fel, mint önálló diszciplína belül a molekuláris biológia. Bioinformatika érvényes számítástechnika, mérnöki, matematikai és statisztikai kutatási és értelmezni biológiai adatok, hasonló mi történt közben a Human Genome Project. A legalapvetőbb, a bioinformatika vonatkozik informatikai biológiai molekuláris adatok nagy mennyiségben.

  A diákok, akik úgy döntenek a tanulmányok fog kompetenciák értelmezése biológiai adatok molekuláris szinten, valamint a készségek adatbázis szervezet.A kérelmet a fejlett matematikai és informatikai erre adatok lehetővé teszik a kutató, hogy megértsük az adatok összefüggései oly módon, hogy a korábban nem elérhető.

  Az ára a diplomaszerzés ezen a területen függ számos tényezőtől, például, hogy a tanulók egyébként teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, a választott egyetemre, és azt, hogy a tanulók egyébként osztályok a campus vagy online. Fontos, hogy a kutatás az iskolák szempontjából milyen jól fog teljesíteni a költségvetés és céljait.

  A végzős MSc Bioinformatics elvárhat a pályaválasztás kutatólaboratóriumokkal az egyetemi vagy ipari, gyógyszeripari cégek, valamint más területeken olyan változatos, mint a mezőgazdaság, illetve a fejlesztési testápolási termékek. Vannak még lehetőségek a gén szekvenálás, genotípus és a adatbázis tervezés és karbantartás. A munkaadók elsősorban a kereső egyének erős háttérrel molekuláris biológia és a fejlett számítógépes ismeretek.

  Sok program áll rendelkezésre, hogy a hallgató úgy, beleértve a nemzetközi lehetőségek és online tanfolyamok. Online tanulmányban gyakran menteni egy diák pénzt, miközben nagyobb rugalmasságot kínál. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.