Keystone logo

12 MSc Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Csillagászat 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Természettudományok
  • Űrkutatás
  • Csillagászat
Szakirányok
  • Természettudományok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Csillagászat

Diákok keres, hogy bővítsék ismereteiket a csillagászat és a további oktatási és foglalkoztatási célok terén kozmológia lehet érdekel folytat a Master of Science in Astronomy.

Mi tehát az MSc in Astronomy? A mester fokozatot a csillagászat a diákokat egy alapos oktatásban a kozmológia, amely kiterjed a teremtés és az univerzum tágulását és a naprendszer, a sötét anyag, és az életciklus csillagok és galaxisok. A program magában foglalja tanfolyamok, amely a matematika, a fizika és a számítógépes asztrofizika.

Megszerezte a Master of Science in Astronomy nagyon előnyös tudományos szakemberek tud nyújtani a legkülönbözőbb munkát döntéseket. Obszervatóriumok, főiskolák és egyetemek, a szövetségi hivatalok és laboratóriumok minden van egy nagy szükség van a magasan képzett és iskolázott csillagászok.

Az ára pursing Felsőfokú csillagászat nagymértékben eltérő egyetemenként és országonként.Ösztöndíjak lehet igénybe alapján a korábbi tanulmányi eredménye és a kívánt tanulmányi, vagy lehet, hogy jogosultak pénzügyi támogatásra és egyéb rászorultsági elvű oktatási finanszírozási programok segítségével ellensúlyozza a költségek a tandíj és egyéb díjak.

Sok hivatásos csillagászok része a kar főiskolai és egyetemi, vagy dolgozik a felsőoktatási kapcsolt laboratóriumok, ahol megokosítsák fizika vagy csillagászat tanfolyamok. Megfigyeléses csillagászok munka nemzeti obszervatóriumok vagy akár a kormányzati laboratóriumok, adatgyűjtés, majd az adatok elemzésére kapnak. Egyes csillagászok is használják a magánszektor hitelezése tudásukat és tehetségüket igénylő vállalkozások tanácsadás. A csillagászok is nagy közszolgáltatás természettudományi múzeumok és planetáriumok, mivel azok segítik a lakosságot, hogy megértsék és értékeljék a csillagászat és a kozmológia.

Egyének, akik növelni a foglalkoztatási potenciál és további információkat kaphatunk a Naprendszer, megfigyeléses csillagászat, asztrofizika és a Planetary Science folytathassák tanulmányaikat az interneten. Ha érdekel folytat egy MSc in Astronomy, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.