Keystone logo

168 MSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kiberbiztonság
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (168)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság

Számítástechnika arra kényszerítette, hogy mindenki megváltoztassák megszokott dolgokat. Még a bűnözők alkalmazkodtak az információs korban. Éppen ezért a tisztességes vállalkozások és az állampolgárok szükség van a szakmai szolgáltatások azoknak a Master of Science (MSc) Cyber ​​Security.

Mi az MSc in Cyber ​​Security? Ez egy felsőfokú, amely alkalmas azok számára, akik már elvégeztek egy egyetemi programot a számítógép-tudomány, vagy az információs technológia. Arra összpontosít, hogy kapcsolatos kérdések elkövetett bűncselekmények a számítástechnika segítségével. Nem csak a hallgatók megismerhetik a technikai módszerek által kedvelt bűnözők, ők is vizsgálja a bonyolult jogi és társadalmi problémáira a digitális világban. Témák tanulmányi tartalmazza biztonsági architektúrák, hálózati védelem, az adatvédelem és a kockázatkezelés. Egyes programok is bele robosztus áttekintések perifériás kérdésekben, mint például az ipari kémkedés és a digitális kriminalisztika.

Befejezése után egy ilyen szakok, diplomások megtervezi és végrehajtja a biztonsági rendszerek, amelyek megfelelnek a vállalkozások számára. Ők képesek elemezni a meglévő rendszerek és a vizsgálati biztonsági hiányosságok. Ezek nagyban megkönnyítik a biztonsági eljárások megfelelnek az üzleti folyamatok és megtalálják a módját, hogy korlátozzák konfliktusok a produktív funkciói és adatvédelmi módszerek.

A legtöbb ilyen program szerint legalább két éven további vizsgálat túl a hallgatók szintjére. Költségek változik. Az érdeklődők vegyék fel a kapcsolatot a felvételi osztályok intézmények megfontolás alatt részletes információk díjak és a tandíj.

A karrier, mint egy hálózati biztonsági szakértő várja azokat, akik sikeresen egy ilyen szakon. Néhányan közülük egy nagyvállalat vagy kormányzati szervezet. Egyéb elhelyezkedni hálózati biztonsági cégek, amelyek kezelik az igényeinek több szerződés egy időben.Diplomások töltse különböző szerepeket, mint a biztonsági elemzők, hálózati behatolás tesztelők, sérülékenység elemző és biztonsági építészek. Néhányan közülük cégek tervezni és építeni az új hálózati biztonsági hardver és szoftver termékek. Mások meg kifizetődő karrierjük szabadúszó cyber biztonsági tanácsadók.

Fontos, hogy nézd meg annyi lehetőség, mint lehetséges, mielőtt döntést hoz a tantárgyat. Dolgozó szakemberek, online osztályok kínálnak minőségi oktatást, hogy belefér-e időbeosztásukba. A nemzetközi diákok is részesülnek a rugalmas távoktatás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.