Keystone logo

7 MSc Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Emberi jogok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Emberi jogok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Emberi jogok

A mester a tudomány (MSc) fokozat a következő logikus lépés a diákok a bachelor fokozatot, akik szeretnék továbbtanulni. Minden program célja, hogy felkészítse a hallgatót több kihívásra a tanulmányi területen, ami segít javítani az álláskeresést a diploma megszerzése után.

Mi az emberi jogi okleveles? Ez a mester program biztosítja a diákok számára egy erős alapot a politika és a jog az emberi jogok védelmében. A tanfolyam felkészíti a hallgatókat az emberi jogi műveletek reális megértésére politikai, gazdasági, környezeti és társadalmi környezetben. A hallgatók megtanulják a jogi nyelvet és eszközöket, a kutatási készségeket, és hogy hogyan mutatnak be erős érveket. Számos program magában foglalja a szakmai szervezeteket számos nemzetközi szervezetnél annak érdekében, hogy a hallgató gyakorlati szempontból a területen.

Az MSc-nek az Emberi Jogok megszerzése sokféleképpen hasznos. A tanult készségek és ismeretek segíthetik a tanulókat szakmailag és személyesen is, és felkészítik őket arra, hogy különböző helyzetekkel foglalkozzanak. Ez az ok nyitja az ajtót a különböző karriert, és lehetővé teszi a diplomások dolgozni a világ minden tájáról.

Számos nemzetközi helyszínen léteznek emberi jogi programok. A költségek nagyon eltérőek, az iskolai helyszíntől, a program időtartamától és egyéb tényezőktől függően.

Az Emberi Jogok Mesterén végzettek különböző karrierlehetőségekkel rendelkeznek, érdeküktől függően. A diplomás fegyelmi területek közé tartozik a történelem, a politológia, az emberi földrajz, a szociológia, a jog, az üzleti élet és a szociálpolitika. A munkáltatók közé tartoznak a kormányzati szervek, a vállalatok és a nonprofit szervezetek. Az újságírásban és az oktatásban erős háttérrel rendelkező diplomások szintén továbbléphetnek az emberi jogi végzettséggel.

Ha az emberi jogok védelme a tiéd szenvedélye, fontolja meg a diplomát. Minden érdeklődésre és költségkeretre rendelkezésre áll egy mester program, és most azonnal megkezdheti a tanfolyamaink internetes adatbázisának feltérképezését. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.