Keystone logo

88 MSc Programok ban ben Természettudományok Földtani tudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Természettudományok
  • Földtani tudományok
Szakirányok
  • Természettudományok (88)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Természettudományok Földtani tudományok

Érdeklődő diákok folytat diplomáját vehetik igénybe a különféle speciális mester 's programok, amelyek alapos képzés a maguk területén a választás. Azok számára akik a tudományos pályát, a Master of Science (MSc) fejleszti a gyakorlati készségeket, hogy lehet alkalmazni, mind a magán és az állami szektorban.

Mi az MSc Earth Sciences? Az ilyen mértékű betekintést nyújt számos tudományág; oceanográfiai, hidrológiai, geológiai, vulkanológiai, geomagnetism, talajtani és csillagászat mind elemei egy erős posztgraduális program a téma. Ezzel a multi-diszciplináris megközelítés, a diákok megismerhetik a földön, mint egy átfogó rendszer helyett elszigetelt folyamatok és mezők.

A Felsőfokú földtudományok, diplomások tovább karrierjüket, miközben a valódi hatása, hogy az őket körülvevő világot.Átfogó ismereteket a különböző Earth 's rendszerek lehetővé teszi a diákok egyedülálló előnye, hogy alkalmazásával információkat a tudományágak, és ez lehet a gyakorlatban alkalmazni pályára a környezetvédelmi tanácsadás, energetikai ipar és a bányászat.

Van számos intézmények, melyek a földtudományok programok, változó tandíj és a költségeket. Érdeklődő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az iskolák közvetlenül annak érdekében, hogy a lehető legjobban hasonlítson a költségek egy Mester Earth Science.

Kívül egyetemek, diplomások közül választhatnak a sokféle karrier tájékoztatta sajátos érdekeiket és a tudományos hangsúly a diploma. Olaj és bányászati ​​tevékenység egy népszerű és jövedelmező karrier biztosítása egyének MSc Earth Sciences. Non-profit és kormányzati szervek is nyújtanak munkalehetőséget földi tudósok, mint például a környezetvédelmi tervezés, természettudós, vagy természetvédelmi munkát.Ezek a foglalkozások révén pozitív hatást a közösségek, és a sok diplomás megtalálja őket, hogy az ígéretes módja annak, hogy azok milyen mértékben.

Számos nemzetközi programok földtudományok, és az azt követő online adatbázis egy nagyszerű hely a leendő hallgatók kezdeni kutatása egyetemeken. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.