Keystone logo

3 MSc Programok ban ben Üzleti tanulmányok Ingatlanközvetítés Fejlesztéstervezés 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Üzleti tanulmányok
  • Ingatlanközvetítés
  • Fejlesztéstervezés
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

MSc Programok ban ben Üzleti tanulmányok Ingatlanközvetítés Fejlesztéstervezés

Ismerkedés a Master of Science egy kiváló módja, hogy a tanulmányok profi szinten. Befejezése után a alapképzés, komoly tanulók kellene fontolnia folytatja tanulmányait, hogy tényleg kap egy előnyt a területen. Ez növeli a foglalkoztathatóságot és a későbbi esélyeit promóciók.

Mi az MSc in Development Tervezés és hogyan viszonyul ez a foka egyedi? Sok kategóriák amelyek ebbe a hangsúly. A legelterjedtebb a vidéki területek fejlődéséhez, de ez is a tervezés vállalati, mezőgazdasági, vagy mélyépítő. Lényegében erre a területre szakosodott egyenlegek területi tervezési és irányítási. Ez a munka segít gazdagítani életkörülményeinek millió lakos.

Tanulás fejlesztési tervezés nagyon hasznos, mert milyen kiterjedésű területen van. Vannak olyan szempontok, társadalomtudományi, gazdasági, építészeti, és a tudomány.Továbbá, a kritikai gondolkodás és vezetői képességei vannak kiemelten hangsúlyos, így nyerhetsz sokféle készség, hogy segítséget nyújtson a pályaválasztás.

A programok, amelyek segítségével keresni diplomát ezen a területen változó költségek jelentősen. Az Ön által kiválasztott egyetem, programok, online vagy offline osztályok, és még az ország tanulmányozott mind megváltoztatja a pénzügyi befektetés társított kereső a mester 's. Ügyeljen arra, hogy időbe telik, hogy a kutatás a lehetőségek, mielőtt beiratkozott.

Míg a karrier hangsúly a Master in Development Planning viszonylag szűk, a különböző lehetőségek óriásiak. Meg kell várni, hogy a munkát, mint a tervező vagy szervező, de lehetőség van a munkaviszonya a kormányzati vagy nem kormányzati szervezetek. Amikor munkát keres, akkor segítsen fejleszteni a helyi közösségek, az egyes projektek vállalatok, vagy akár egész régiók. Amellett, hogy ez a munka, az is lehetséges, hogy szakosodnak tanácsadóként vagy értékelő.

Ha keres, hogy a karrier ki tervezési fejlesztések, meg kell kezdeni kutatja a felsőoktatás ezen a területen azonnal. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.