Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Természettudományi Mesterek (MSc) ban ben Interdiszciplináris tanulmányok 2023/2024

8 MSc Programok ban ben Interdiszciplináris tanulmányok 2023/2024

Áttekintés

Azok a diákok, akinek a főiskolai diploma, akik érdeklődnek a tudományos tanulmányok terén végzett előtanulmányok iránt, képesek egy MSc-t irányítani. Mesterfokozatot kapnak azok, akik bizonyították az adott tantárgy vezetését; néha meg kell őrizni a diplomamunkát.

Mi az MSc az Interdiszciplináris Tanulmányok terén? Ez a program jellemzően nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé, mivel a diákok egy érdeklődésre számot tartó témát folytatnak, ha két vagy több tudományágat alkalmaznak az integrált eredmény elérése érdekében. Ez a program általában magasabb fokú függetlenséget biztosít, mint sok más program, és gyakran a tanuló önigazgatása, a tanárok pedig inputot és útmutatást nyújtanak. A tanfolyam befejezése általában szükséges; azonban a program nagy része független tanulmányi projektekből állhat.

A posztgraduális munka interdiszciplináris tanulmányokban gyakran magas fokú függetlenséget biztosít az egyetemeken és az életben. A vezetői készségek gyakran nagyon fejlettek, és a diplomások általában szilárd kutatási képességekkel, készségekkel járnak, amelyek a munkahelyi promóciókhoz vezethetnek.

A pénzügyi információkért a tudósoknak minden egyes egyetemet fel kell venniük a legpontosabb idézetekhez. Minden program lényegesen eltérő erőforrásokat használ a terepmunka, a műszaki berendezések, a laboratóriumi munkák és más változók függvényében.

A karrierlehetőségek ezen a területen széles körűek, és gyakran a diplomások érdeklődhetnek egyedülálló kurzusaik folytatásában üzleti, akadémiai, pénzügyi vagy vállalkozói törekvésekben. Ha az egyik tanulmányi terület egy műszaki készség elsajátítását eredményezi, akkor a tanuló karrierjét az adott szektorban folytathatja. A diploma magas szintű önfegyelmének köszönhetően a diplomások a kutatók, az újságírók, a szabadúszó írók, a professzorok és az üzleti vezetők számára bérelhetők.

Az MSc az Interdiszciplináris Tanulmányok jól alkalmazható az online és alacsony rezidens programok. Sok egyetem kínálja ezt a megközelítést, valamint egy hagyományosabb programot. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • MSc
 • Általános tanulmányok
 • Interdiszciplináris tanulmányok
Szakirányok
 • Általános tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum