Keystone logo

1 MSc Programok ban ben Energiatanulmányok Energia Kőolaj 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Energiatanulmányok
  • Energia
  • Kőolaj
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

MSc Programok ban ben Energiatanulmányok Energia Kőolaj

A Master of Science (MSc) a felsőfokú végzettségűek, hogy a diákok elérni befejezése után egyetemi munka. Pályakezdő program várható, hogy a hozzáférés több rangos szakmai előmenetel és a magasabb fizetés, mint társaik, mert általuk megszerzett felsőfokú oktatás.

Mi az MSc in Petroleum? Elsősorban összpontosít kezelése és gyűjtése a természeti erőforrás a kőolaj, mint válik kevésbé hozzáférhető. Ez a program általában tanítja a diákokat, a természettudományok, a geológia, a tározó, geofizika, kőzetmechanika, és feldolgozási technológia. Ez az energiaforrás az egyik leginkább támaszkodott, de a természete ez is változik, így fel kell készülni a váratlan jövőben.

Olajmérnöki előnyös, mert egy alapos feltárása több különböző tudományos területeken, de a diplomások is találkozott egy nagyon versenyképes, izgalmas és kihívásokkal teli területen.Segítve energiát biztosítanak holnap társadalmának egy nagyon megfelel karrierjét is.

Mert ez a mező a nemzetközi középpontban, hogy van egy különösen sokféle kapcsolódó költségeket is. Hasonlóképpen, a programok és egyetemi úgy dönt, nagy szerepet játszik a költségeket. Előtt, regisztráció iskola, a kutatás a tandíj és díjak társított legjobb választás.

A karrier akkor számíthat arra, hogy a diploma megszerzése után vannak osztva a kutatás és a gyakorlati feladatok. Ha úgy dönt, hogy a munka a alkalmazott mezejéről, akkor lehet, hogy utazik, ahol a tartalékok, függetlenül attól, hogy a mélytengeri, sarkköri, vagy más módon. Pozíciók ebben a kategóriában is menedzsment és tanácsadás. A kutatási oldalon, a munka a laboratóriumokban vagy növények, mint egy kutató vagy producer. Vannak lehetőségek a munkaviszonya a kormányokkal és a független szervezetek.

Ha érdekli a munka, hogy megteremtse a jövő 's energiaszükségletét, nézzen a Mester Petroleum. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.