Keystone logo

50 MSc Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Kockázatkezelés 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
  • Kockázatkezelés
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (50)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Kockázatkezelés

A Master of Science in Risk Management fellebbezések a diákok, akik érdekeltek mennyire pénzügy működik a stabil és volatilis gazdasági éghajlaton. A leendő hallgatók az ilyen mértékű osztoznak a vágy, hogy elemezni és előre mozgások a pénzügyi piacokon az előmozdítása céljából a fenntartható vállalati teljesítmény. A Master of Science (MSc) lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg az elméleti és gyakorlati szempontból a választott tanulmányok.

Mi az MSc in Risk Management? Ez egy posztgraduális egyetemi diplomát az egyetemek több nemzetközi helyszíneken. Globális problémát jelentenek a szilárd pénzügyi irányítás bizonytalan időkben nőtt az elmúlt évtizedben. A tanulmány kockázatkezelési elkötelezett a tanulás, hogyan kell megvédeni érdekeit a köz-és a magánszektorban. Tanulmányi területen is matematika, számítástechnika, biztosításmatematikai tudomány, projekt menedzsment, és a mérnöki.Ez az interdiszciplináris megközelítés, amely megkülönbözteti a felsőfokú kockázatkezelési, mint egy rendkívül értékes oktatási törekvés. Diplomások beléphessenek a munkaerőpiacra, a szükséges készségeket, hogy azonosítsák, megvizsgálják, és tegyen lépéseket, hogy csökkentse vagy megfékezze a pénzügyi kockázatok a kis és nagy cégek.

Megfelelő kockázatkezelés előnyös gazdaságok mind helyi, mind nemzetközi szinten. Ez a fajta elemzés juttatások részvényesek, a hitelezők és az ügyfelek. A munkáltatók érdekel bérleti tehetséges emberek egy átfogó oktatási kockázat, hogy segítsen biztosítani a fenntartható teljesítmény. Az a személy, aki képes azonosítani az esetleges kockázatok miatt az infláció, a volatilitás a tőkepiacokon, a recesszió és a csőd, és később azt sugallják intézkedéseket ezen kockázatok korlátozásának egy értékes forrás.

Tandíj és lajstromozási díjak mesterképzésben változik programonként, és országonként.Lépjen kapcsolatba egy egyetem pontos díjat és a tandíjat információkat.

Pályakezdő alkalmazhatják kockázatkezelési képességeit számos beállítást. Foglalkoztatási lehetőségek közé bróker, hitel elemzője, deviza kereskedő, kockázatkezelő, aktuárius, pénzügyi tanácsadó, és még sok más. Karrier lehetőségek bővelkedik a bankok és a biztosító társaságok.

Gazdasági események az elmúlt évtized hangsúlyozta, hogy szükség van képzett kockázati menedzserek. Az adatbázis széles választékát kínálja a kiváló programok kockázatkezelés. Szánjon egy kis időt ma, hogy vizsgálja a lehetőségeket. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.