Keystone logo

Szűrők

 • MSc
 • Mérnöki tanulmányok
 • Mérnöki tanulmányok
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (216)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

216 MSc Programok ban ben Mérnöki tanulmányok 2024

  MSc Programok ban ben Mérnöki tanulmányok

  A Master of Science egy mester fokozatot a fegyelem, amelynek középpontjában a tudomány és a matematika. Ez a program a következő lépés a középiskolai végzettség után a főiskolai diplomát.

  Mi az MSc Engineering? Ez a tanulmányi program magában foglalja a rendszerek tervezését a tudomány, a matematika, a közgazdaságtan és a gyakorlati tudás révén, amely a kívánt végeredményre alkalmazható. A tervezés az a tény, hogy olyan tervet készítünk, amely megoldja a szükséglet kielégítését. Leggyakrabban a kifejezés az elektromos és mechanikai tudományokra vonatkozik, mint például az épületek építése és az új technológiák kialakítása.

  Lehet, hogy az MSc in Engineering jön számos előnye. Valószínűleg megtanulja a tantárgy-specifikus készségeket, például hogyan kell megfelelően tervezni egy elektromos hálózatot, de általában más készségeket is tanulhat, mint például időgazdálkodás és szervezés, amelyek mind szakmai, mind személyesen hasznosak.

  A diploma költségei számos tényezőtől függnek, beleértve az Ön által választott iskolát és az osztályok formátumát (a hagyományos személyiségi osztályok eltérő költségtartománya lehet, mint az online osztályok). Kedvenc intézménye adhat további részleteket és konkrét költségeket a programjára.

  A mérnöki karrier a priváttól kormányig, a szabadúszóig terjed. Lehet, hogy úgy dönt, hogy mérnökként vagy tervezői szervezetré válik, vagy ebben a minőségben jár el. Alternatív megoldásként a közcélú formatervezéssel foglalkozó cégek szerződéskötését felügyelő kormány számára is dolgozhat. Azt is választhatja, hogy válik a technikai kézikönyvek írójává, vagy tanárként vagy előadóként jár el az oktatásban. A választási lehetőségek bőségesek, és csak az Ön által preferált foglalkoztatási stílus korlátozza.

  Az iskolák világszerte mérnöki oklevelet kínálnak. Lehet, hogy részt vesz egy helyi intézményben, vagy használja ezt az esélyt, hogy valahol új helyet élhessen. Számos iskola kínál online tanfolyamokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.