Keystone logo

15 MSc Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Minőségirányítás 2024

Szűrők

Szűrők

 • MSc
 • Menedzsment tanulmányok
 • Minőségirányítás
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MSc Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Minőségirányítás

  Megszerezte a Master of Science (MSc) diplomát egy rendkívül kifizetődő tanulmányi célt, amely meghatározza a diákok akár dolgozni, mint szakértők a tanulmányi területek, ami egy életre szóló karriert és a lehetőséget, elérve a doktori fokozat.

  Egy diák lehet választani, hogy keresnek egy okleveles Quality Management, amely egy bizonyos fokú arra összpontosít, hogy minőségi rendszerek, menedzsment-fejlesztés és a minőség javítása. Közös oktatás magában foglalja a tanulás a nemzetközi üzleti környezetben, pénzügy, irányító emberek, a teljesítmény tervezési és megteremti a fenntartható gazdálkodási rendszerek. A diákok összpontosítani egy speciális ők szenvedélyesen, mint az élelmiszer-biztonsági és minőségirányítási vagy analitikai tudomány kutatási és minőségirányítási.

  Előnyeit választotta keresnek, Okleveles Quality Management változatosak. A diákok valószínűleg megtanulják, hogy hatékonyan kezelje környezetben, az embereket és helyzeteket, amelyek megfelelnek az általuk választott szakterület.A felsőfokú tudja, hogy az egyén előre a vállalati környezetben, hogy több felelősséget és több pénzt keresni.

  Az ára, hogy kiérdemelje ezt a fokozatot, amely tipikusan három év, függ a választott iskola és különös hangsúlyt. A diákok alaposan kutatás minden olyan intézmény, hogy a program megfelel az igényeiknek.

  Diákok, akik elérik az MSc Minőségirányítási tovább dolgozni a különböző iparágakban, többek között az energia, a gyógyszerek, élelmiszer-szolgáltatás és a szeretet. Lehet, hogy a munka, mint a megbízhatóság vezetők, minőségi ellenőrök, élelmiszer ellenőrök vagy a műszaki ellenőrök, sok más lehetőség. Szinte minden ágazatnak szüksége minőségirányítási valamiféle, vagyis egy diák lehetőségek gyakorlatilag végtelen.

  A széles egyetem kínál online és nemzetközi lehetőségeket kereső MSc Quality Management.Internet osztályok lehetővé teszik a rugalmasságot a diákok, akik még dolgoznak, vagy akik nem élnek az egyetem közelében az általuk választott. A kezdéshez a programot, keressük meg a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.