Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 47 Természettudományi Mesterek (MSc) ban ben Statisztika 2023

47 MSc Programok ban ben Statisztika 2023

Áttekintés

A Master of Science fokozat egy posztgraduális szintű felsőoktatás kapcsolódó területeken mérnöki, természettudományos, és az orvostudomány. Mivel ez oda befejezése után főiskolai diplomát, akkor általában van egy szűkebb fókusz, így jó választás a diákok, akik egy világos képet, amit a karrier akarnak követni, vagy a szakemberek, akik már megkezdte a választott karrierjét.

MSc statisztika a matematika posztgraduális diploma a hangsúlyt a gyűjtő és tolmácsolás statisztika. Társadalomtudományok, pénzügyi és ökonometriai mind fedett potenciális területek összegyűjtése statisztikai adatok. A diploma csak megbízható matematikai alapon, egyenlő figyelmet fordítani a gyakorlati matematika mint algebra, és fejlettebb témák, mint a többváltozós kalkulus.A program kiterjed a tervezés oldalát statisztikák, beleértve témákat, mint a felmérés a mintavételi és a kísérlet végrehajtására.

Diplomások egy MSc Statisztika van a különböző munka lehetőség közül választhatnak. Különösen az állami szektorban, hiányoznak a képzett statisztikusok, így a megállapítás hálás munka, amely lehetővé teszi a projektek kiválasztása általában lehetséges.

A költségek egy MSc Statisztika függ nyújtó intézmény a fokozatot. Az átlagos mértéke két évig tart megszerezni, így a potenciális hallgatók kiszámítani képzési költségeit kell.

Diplomások MSc Statisztika dönthet úgy, hogy folytatja a társadalomtudományok oldalán statisztika. Ezen a területen lehet, hogy dolgozzon ki egy tanácsadó cég, elemezve az emberek preferenciáit és tendenciák. Ezek egyébként dönt, hogy dolgozni a finanszírozáshoz.A szántóföldi, hogy szüksége van jól képzett statisztikusok az adatokat? Mutatókat. Ez egyfajta marketing, amely magában foglalja követés vevő intézkedések a vállalat honlapján.

Jelentkezés MSc Statisztika Online egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt keres a mértéke a saját tempójában keretein belül elfoglaltsága. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • MSc
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Statisztika
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (47)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum