Keystone logo

Szűrők

 • MSc
 • Technológiai tanulmányok
 • Számítástechnikai tudomány
 • Szoftverfejlesztés
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (90)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

90 MSc Programok ban ben Szoftverfejlesztés 2024

  MSc Programok ban ben Szoftverfejlesztés

  A Master of Science értékes oktatási eszköz, hogy az egyének használhatják, hogy bővítsék ismereteiket és képességeiket a tudományra, vagy technológia-alapú területen. Azok, akik egy egyetemi diplomát szoftverfejlesztés lehet találni jelentős előnyöket folytat a Master of Science.

  Mi az MSc in Software Engineering? Tipikus programok a hallgatók tapasztalat, hogy közvetlenül kapcsolódik, és alkalmazható az általában szükséges pozíciókat szerte a világon. Tanfolyam felkészíti a tanulókat azzal a képességgel, hogy alkalmazni kell a tudományos és mérnöki elvek szoftver rendszerek fejlesztése. Modern szoftverfejlesztés elveit és módszereit, valamint az eszközöket és technikákat, amelyek támogatják az alkalmazások is alapvető tanulmányi területen, amely fedezi az egyes programok. A diákok munkáját egy-négy év felé befejezése mértékét, attól függően, hogy teljes vagy részmunkaidőben beiratkozási állapot.

  Diákok, akik sikeresen teljesítik mértékben követelmények fejlesztése értékes készségek elemzés, tervezés, végrehajtás, érvényesítés és tesztelése, amelyek szükségesek a fejlesztés kívánatos, kifinomult szoftver. Azok, akik a teljes e programok sikeresen versenyezni kívánatos pozíciók egész érintett iparágaknak, és a munkaadók is nagyobb mértékben támaszkodnak saját tapasztalatait és képességeit.

  Software Engineering program költségeit nagyban egy egyetem vagy főiskola, hogy a következő függően elhelyezkedése és hogy ez egy állami vagy magánintézmény. Mielőtt elkötelezné magát beiratkozás, leendő diákok időt arra, hogy a kutatás minden program, hogy fontolgatják, hogy összehangolja azok céljait és elvárásait.

  Diákok, akik sikeresen befejezik a Master of Science in Software Engineering képesek folytatni karriert az állami és a magánszektorban, mint szoftvermérnök, projektmenedzserek, vagy beágyazott szoftver mérnök. Pozíciók állnak rendelkezésre minden típusú ipar igényli a számítógépes technológia.

  &nbsp

  A különböző egyetemek a világ kínál online és osztályok. Diákok, akik szeretnék, hogy tanulmányozza a szakemberek egy másik része a világ egyszerűen megteheti az online programok. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.