Keystone logo

Szűrők

 • MSc
 • Természettudományok
 • Földrajztudományok
 • Területirányítás
Szakirányok
 • Természettudományok (11)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

11 MSc Programok ban ben Területirányítás 2024

  MSc Programok ban ben Területirányítás

  Diákok, akik keresnek MSc in Spatial Science érdekel a világ megértésének és az emberek tanulmányozása révén a térbeli információk és a kapcsolatok. Megszerezte a Master of Science ebben a tudományos fegyelem a diákok magas szintű ismerete, amely felkészíti őket a munka, amely leírja a természeti és épített környezet.

  Mi az MSc in Spatial Science? Ez a tanfolyam során gyakran több tudományág, mint a földmérési, térképészeti és vízrajz. A diákok választhatnak, hogy specializálódott vagy szárazföldi, vagy tengeri környezetben, vagy a kettő kombinációja. Felsőfokú ezen a területen lehetnek tanfolyamok földrajzi megjelenítés, GPS, geodéziai, távérzékelési, és a tengeri szélerőművek.

  Ezek a tanulmányok széles körű felhasználásra, beleértve a megoldást találjanak a környezeti problémákra és veszélyekre.Térbeli tudományok célja, hogy a természeti erőforrások kezelését a pontos mérést és annak megértése közötti kapcsolatok szárazföldi és a víz jellemzői. A diákok megtanulják, kutatási módszerek és használja ki az élményt szakemberek saját érdeklődési területe.

  A költségeket a keresőképesség MSc in Spatial Science változik jelentősen függ az egyes programok és az iskola. A diákok ellenőrizni kell, hogy az iskolai érdekes, hogy ellenőrizze a hossza a programok és információk a tandíjat.

  Miután megszerezte a felsőfokú területi tudományok, a diákok lesz a kereslet számos iparágban. Diplomások találnak munkát az enyém földmérő, tengeri menedzsment, a nyersanyag-kitermelésre, és a fejlesztés a környezeti szempontból fenntartható halászat és akvakultúra-gyakorlatok.A szervezetek között foglalkoztató térbeli tudósok ügynökségek kezelni tengeri erőforrások, a kormányzati szervek, amelyek működnek légi és műholdas felvételeket a parti hatóságok, szabadidős és turisztikai iparban, mérnöki és felmérési cégek, és a térképészet területén.

  Alkalmazása előtt a Master in Spatial Science, fedezze fel a egyetemi végzettséggel és előfeltételeit az iskolák és programok, amelyek érdeklik. Adatbázisunkban programok segítségével tárja fel a lehetőségeket egy kifizetődő oktatási és karrier. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.