Keystone logo

9 MSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Tengerészeti technológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • MSc
 • Technológiai tanulmányok
 • Tengerészeti technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Tengerészeti technológia

  Marine technológia egy izgalmas új terület a tanulmány. Folytató Okleveles tengeri technológia nyújt a diákok a lehetőséget, hogy részt vegyenek egy dinamikus terület, amely segít formálni a jövőben a bolygó. Az óceán mindig is fontos volt, hogy az emberi faj, és a jövőben is fontos, mert számos olyan források, ahol az emberek függnek.

  Leendő hallgatók gyakran a kérdést: "mi az MSc tengeri technológia?" Ez magában foglalja a vizsgálat a különböző tengeri erőforrások, amelyek segítenek fenntartani a világ és a technológia szükséges, hogy azokat a gyümölcsét. Ez magában foglalja a tengeri és a hajó a technológia, üzemeltetés és a logisztikai fejlesztés, valamint a halászat és az akvakultúra. A jelentkezőknek subspecialize különböző területein néhány a legfontosabbak, hogy a tengeri mérnöki, a tengeri erőforrások és az akvakultúra, valamint a tengeri hidrodinamika.

  A diploma tengeri technológia előnyös az egyének, akik élvezik az innovatív és szakmai kihívásoknak. Ez teszi ki azokat az új fogalmakat és készségeket, és igazán megkülönbözteti őket a többiektől az iparban dolgoznak.

  A költség diplomát tengeri technológia eltérő lehet attól függően, hogy az intézmény, és vesz egy nappali tagozatos diák két év alatt fejezik be. Leendő pályázók fel a kapcsolatot minden olyan iskola, amelyben ők is érdekeltek, és erősítse a program díjakat.

  Azok, akik részt vesznek a programban számíthat a széles spektrumú lehetőségeket a foglalkoztatás, és a munkahelyek gyakran van egy nemzetközi hangsúlyt. A tengeri és a hajózási ipar, különösen, hogy nagy a kereslet a diplomások. Állásajánlatokat lehetnek pozíciókat tengeri igazgatás, tengeri feltárás, az olaj-és gázipar, szállítás vezetés és a munka kutatóintézetek.

  Vannak fontos lépés érdeklődő diákok kell tenni annak érdekében, hogy pénztárca felsőfokú tengeri technológia. Átfogó adatbázis egy jó hely kezdeni kutatja a különböző lehetőségeket. Nincs ok arra, hogy késleltesse, ha ilyen mértékű a választott területen. Keresés a programot alább kap közvetlen kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.