Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 13 Természettudományi Mesterek  (MSc) ban ben TESOL 2023

13 MSc Programok ban ben TESOL 2023

Áttekintés

A Master of Science, vagy MSc, az egyik legnépszerűbb választás posztgraduális tanulmányok a világon. Ezek fok célja, hogy segítse a diákok bővítsék tudásukat bázisok és a kritikus készségek, és ők kínálnak sok különféle területen. De mit jelent az MSc in TESOL?

TESOL, vagy tanítás angol beszélők más nyelvek, a diplomát, amelyet arra terveztek, hogy a tanulók vált nyelvoktatási. Az MSc in TESOL lehetne fedezni tantárgyakat, mint a tanítás alapelvei, az alkalmazott nyelvészet, tananyag tervezése, nyelvtanulás, angol nyelvtan, sőt, bizonyos esetekben egy második nyelv segítségével javítani a tanítási folyamatot.

Sok előnye, hogy megszerezte a Master of Science in TESOL. Az első és legfontosabb, ez segíthet a diákok tegyen szert a globalizált, rendkívül versenyképes munkaerőpiacon.Az is segít diplomások munkájuk elvégzéséhez hatékonyabban kihasználva a megszerzett tudást és ismereteket arról, hogyan lehet segíteni beszélők más nyelvek angolul tanulni.

Az általános költségek egy TESOL mértékben változhat meglehetősen széles körben. Sok tényező, hogy bemegy ár meghatározása, kezdve akár magánszemély hallgató átviteli kredit, ami főként az intézmény található. Nagyon fontos, hogy a diákok a kutatás az iskolai választás alaposan, hogy egy jó pénzügyi fit lehet meghatározva.

A mester 's TESOL nyit a legkülönbözőbb munkalehetőségek. Az egyik legnyilvánvalóbb egyszerűen dolgozni, mint egy angol tanár. English népszerû nyelv a világon, de ez is egy elég nehéz megtanulni, ezért a tanárok az angol mint második nyelv iránt nagy a kereslet. Diákok is kap munkát tanügy-igazgatási, a tanácsadás, vagy a fordító.

Ha szeretné keresni a mester fokozatot TESOL, akkor nem kell elhalasztani. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • TESOL
Szakirányok
  • Neveléstan (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum