Keystone logo

35 MSc Programok ban ben Turisztikai menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Turizmus és vendéglátás
  • Turizmus
  • Turisztikai menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (35)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MSc Programok ban ben Turisztikai menedzsment

Élvezed az ágazat számára, hogy van jelenleg, de szeretnék előre a karrierjét? Úgy érzi, hajtott találni egy sikeres és jövedelmező pozíció a munka? Ha igen, akkor vegye igénybe a kereső a Master of Science fokozatot. A mester a Science egy adott vagy, lehet javítani a jelenlegi helyzeten. MSc turizmus menedzsment az egyik lehetőség, hogy érdemes, hogy egy pillantást.

Mint sok belépő ezen a területen, akkor lehet, hogy vajon "Mi az MSc turizmus menedzsment?" Egyszerűen fogalmazva, ez a mester a Science, amely az Ön számára a háttérben, a tudás, és a hitelesítő meg kell dolgozni számos ágazatában a turisztikai ipar. Tantermi szemináriumok, projektek terén, és a szakmai gyakorlatok, akkor kap az oktatás, hogy készítsen neked dolgozik egy folyamatosan változó és izgalmas iparág.A kurzusok középpontjában az irányítási, szervezési, a vevői elégedettség, a globalizmus, és a kapcsolat a vendéglátás és a turizmus. Más témák lehetnek környezetvédelem, az élelmiszer-turizmus, valamint a fenntarthatóság utazás közben.

Jövedelemszerzési MSc egy nagyszerű módja annak, hogy növeljék a képzettsége és a fizetés. Képzési programjának is az Ön számára nagyszerű lehetőséget, hogy a hálózat és kölcsönhatásba lépnek polgárok és a vállalkozások szerte számos területen a világ. Egyes képzéseket interneten, ami akkor a munka a kényelmes otthoni vagy a kedvenc kávézóban.

Az ára keresnek ilyen mértékű függően változik az intézmény választja. Campusok szerte a világon eltérő tandíjat áron. Ha kérdése van a kifizető a programot, vegye fel a kapcsolatot a pénzügyi támogatás képviselőjének az iskola szeretne részt venni.

Mint egy diplomás egy turisztikai program, akkor képes lesz dolgozni a különböző kapcsolódó munkahelyek az utazási ipar. Néhány ezek közé turisztikai programot igazgatói, vezetői, idegenvezetők, utazási irodák, és marketing menedzser. A népszerű öko-turizmus a nő, akkor is képes dolgozni szerte a világon segítik az érdeklődőket, vegyenek részt önkéntes tevékenység a táj és a városok.

&nbsp

Ha érdekel a kereső az MSc turizmus menedzsment, nem várom, hogy kezdenünk a tervezést az iskolába. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.